Behangwerk

Vrijblijvende offerte

Behangwerk laten aanbrengen in uw woning? Dat wilt u natuurlijk vakkundig laten aanbrengen. Bij JTV Schilders uit Volendam bent u aan het juiste adres. Dagelijks voeren wij diverse behangwerk projecten uit door heel Nederland.

behangwerk

Stappenplan voor het beste resultaat

Om het nieuwe behang het beste tot zijn recht te laten komen, werken wij altijd via de volgende stappen:

  • We beginnen met het verwijderen van al het oude behangwerk. Dit doen wij door het behang eraf te halen door middel van een stoomapparaat
  • Daarna maken wij de muur weer gereed voor nieuwe behang. Het kan namelijk zijn dat er kleine beschadigingen in de muur zitten. Deze repareren wij dan eerst voor dat er behangen wordt
  • Vervolgens worden alle wanden zorgvuldig geschuurd
  • En als laatste wordt het nieuwe behang op alle wanden aangebracht

Behangwerk mogelijkheden

Behangwerk is in 2 manieren mogelijk. U kunt zelf uw behang kiezen en door ons vakkundig laten aanbrengen. Of u kiest voor glasvezelbehang. Dit is een nieuwe behangsoort die het uiterlijk heeft van een soort visgraatstructuur. Glasvezelbehang wordt altijd als eindproduct in het wit geleverd. Dit kunt in elke gewenste kleur door ons laten overschilderen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u behangwerk laten plaatsen door een erkend schildersbedrijf? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op. Wij voeren de werkzaamheden zorgvuldig en netjes bij u uit. Ook kunt u bij ons terecht om het nieuwe behangwerk uit te kiezen. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door het invullen van het contactformulier. Of bel ons direct op 0299-351801 of 06-53641431.