Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een fraai resultaat dat jaren meegaat

Kalkverf

Kalkverf  aanbrengen vergt een speciale techniek. Om schade te voorkomen kunt u kalkverf daarom,  het beste aan laten brengen door een specialist. JTV Schilders is dankzij cursussen gespecialiseerd in het aanbrengen van kalkverf en glasvezelbehang. Dit hoeft niet duur te zijn. Omdat wanden steeds strakker worden moet deze speciale muurverf, ook vaak krijtverf genoemd, perfect op de wand aangebracht worden. Dit kan overigens ook op hout. Dit kunt u bijvoorbeeld terugzien in het Rokin Project.  Bij JTV Schilders hebben speciale gereedschappen om kalkverf aan te brengen. Dit kan namelijk even met een kwast. Zelf aanbrengen raden wij dan ook sterk af. Het voordeel van kalkverf is dat het net als normale verf verkrijgbaar is in vele kleuren. Deze manier van schilderen zal uw woning of kantoor een unieke uitstraling geven!

Mentaliteit van een Volendams schildersbedrijf

De Volendamse arbeidersmentaliteit kenmerkt zich door het harde werken en het leveren van kwaliteit op alle gebieden. JTV Schilders heeft ruim 85 jaar ervaring in het schildersambacht. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een fraai resultaat dat jarenlang meegaat

  • Duurzaam: alleen materialen van de hoogste kwaliteit
  • Netheid: wij dekken alles af en ruimen na afloop op
  • Snelheid: onze vaklieden werken soepel samen en zijn flexibel
  • Mogelijkheden: kalkverf, glasweefselbehang en restauratie
  • Betaalbaar: onze moderne methoden en efficiency scheelt in uw portemonnee
  • Betrouwbaar: wij komen onze beloften na

 

Kalkverf aangebracht door De Betere Schilder

Vrijwel alle JTV vakschilders hebben de opleiding gevolgd om kalkverf aan te kunnen en mogen brengen. JTV Schilders is aangesloten bij de BS (Betere Schilder). Daardoor bent u altijd gegarandeerd van kwaliteitswerk, en leveren wij u jarenlange garantie op ons werk. Misschien nog prettiger: JTV Schilders is heel betaalbaar! Neem nu contact met ons op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte. Dit kan ook gelijk via 0299-351801 of 06-53641431.