Voordeur laten schilderen

Vrijblijvende offerte

Uw voordeur laten schilderen? Dan bent u bij JTV Schilders aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundig bedrijf afkomstig uit Volendam. In de afgelopen jare hebben wij al veel projecten mogen uitvoeren voor een variërend aantal klanten. Van het schilderen van voordeuren bij kleine projecten, tot het volledig schilderen van een kerk. Kortom, voor het laten schilderen van uw voordeur moet u bij ons zijn.

voordeur laten schilderen

De kosten voor het laten schilderen van uw voordeur

De kosten voor het schilderen van deuren liggen gemiddeld tussen de €100 en €150. Echter, kunnen we het bedrag vanaf dit punt niet volledig vaststellen. Elke deur is natuurlijk anders en is in een andere conditie.

9% BTW Regeling

Bovendien profiteert uw van een voordelige regeling voor het schilderen van voordeuren. De Europese Unie heeft namelijk bepaald dat de BTW voor het schilderen van deuren 9% mag zijn. Dit geldt overigens alleen voor woningen die ouder dan 2 jaar zijn. U kunt op het schilderwerk dus flink besparen. Lees hier verder over deze 9% BTW-regeling.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u uw voordeur laten schilderen, zodat deze er weer perfect uit zien? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op. Wij kunnen u dan aan de hand van foto’s al een hoop informatie geven. Of wij komen even bij u langs om de klus te bekijken. Dit u vrijblijvend via ons contactformulier of via 0299-351801 en 06-53641431.