Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een fraai resultaat dat jaren meegaat

Schildersbedrijf Huizen

U zoekt een schildersbedrijf in Huizen? Dan wilt u natuurlijk een hoogstaand en betaalbaar resultaat, plus garanties. U hoeft niet verder te zoeken. Wij zijn namelijk de gespecialiseerde vakschilder van de regio. JTV Schilders vervult al uw wensen! JTV Schilders is een erkend schildersbedrijf en wordt gerekend tot één van de beste schildersbedrijven van Nederland. Het vakmanschap van JTV Schilders is officieel BS Erkend.

Mentaliteit

De Volendamse arbeidersmentaliteit kenmerkt zich door het harde werken en het leveren van kwaliteit op alle gebieden. JTV Schilders heeft ruim 85 jaar ervaring in het schildersambacht. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een fraai resultaat dat jarenlang meegaat.

V Duurzaam: alleen materialen van de hoogste kwaliteit
V Netheid: wij dekken alles af en ruimen na afloop op
V Snelheid: onze vaklieden werken soepel samen en zijn flexibel
V Mogelijkheden: kalkverf, glasweefselbehang en restauratie
V Betaalbaar: onze moderne methoden en efficiency scheelt in uw portemonnee
V Betrouwbaar: wij komen onze beloften na

Werkzaamheden

Dankzij het voortdurend streven naar perfectie is JTV Schildersbedrijf door heel Nederland veelgevraagd. JTV Schilders werken voor bedrijven, aannemers, bewonersverenigingen en natuurlijk particulieren. Onze werkzaamheden bestaan uit (natuurlijk) schilderen, wanddecoraties en renovatie. JTV Schilders staat op snel tot uw beschikking in Huizen. JTV Schilders: de betaalbare kwaliteitsschilder! Wij komen onze beloften na en zetten altijd dat stapje extra waar u naar zoekt. Inmiddels zijn wij tevens gespecialiseerd in kalkverf en glasweefselbehang. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!