Erkend schildersbedrijf

Erkend schildersbedrijf inhuren? JTV Schilders is een schildersbedrijf dat het keurmerk ”erkende schilders” draagt. Dit betekent dat kwaliteit gegarandeerd is. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen

Wat zijn de voorwaarden van een erkend schildersbedrijf precies?

Met tros mogen wij onszelf een erkend schildersbedrijf noemen. Dit houdt in dat wij voldoen aan een aantal belangrijke normen. Zo hebt u de zekerheid dat u zaken doet met een goed en vertrouwd schildersbedrijf met hart voor uw huis of bedrijfspand. Wij verstrekken u altijd een heldere, complete en schriftelijke offerte zonder nare verrassingen achteraf! JTV Schildersbedrijf staan als erkende Betere Schilders onder voortdurende kwaliteitscontrole van deze organisatie. Het spreekt dan ook voor zich, dat we ons voortdurend willen bewijzen met uitmuntend vakmanschap. Daarbij denken wij ook aan het milieu door milieuvriendelijke producten te gebruiken.

De juiste garantie bij een erkend schildersbedrijf

Uiteraard geven we u garantie op het geleverde schilderwerk; afhankelijk van het gebruikte verfsysteem: 4 jaar op binnen- en 3 jaar op buitenschilderwerk. U ontvangt van ons altijd een Klanttevredenheidsformulier plus een Garantiecertificaat. Dat geeft u een stuk zekerheid en een goed gevoel.

Onderhoudsplan door JTV Schildersbedrijf

Op de langere termijn kan het vaak een stuk voordeliger zijn om uw huis te laten onderhouden via een meerjaren onderhoudsplan. Als u hier prijs op stelt, kunnen wij u een efficiënt meerjarenplan aanbieden, waardoor u altijd weet wanneer wij aan uw pand of huis werken en u een duidelijk beeld hebt van de (lagere) onderhoudskosten.

Klik hier voor de link naar ons keurmerk: Erkend Schildersbedrijf

Voor wie

Een greep uit
onze klanten

Een kleine greep uit onze klanten. Buiten onze particuliere
klanten en overheden werken wij ook onder andere voor: