Schilder in IJmuiden nodig? Dan wilt u natuurlijk een hoogstaand en betaalbaar resultaat, plus garanties. U hoeft niet verder te zoeken. Wij zijn namelijk de gespecialiseerde vakschilder in de regio. JTV Schilders vervult al uw wensen! Wij zijn een erkend schildersbedrijf en wij worden gerekend tot één van de beste schildersbedrijven van Nederland. Het vakmanschap van JTV Schilders is officieel BS Erkend.

Onze werkzaamheden
Binnen schilderwerk
Buiten schilderwerk

Neem direct contact met ons op
schilder ijmuiden
schildersbedrijf ijmuiden
Mentaliteit

Hardwerkende mentailiteit

Onze arbeidersmentaliteit kenmerkt zich door het harde werken en het leveren van kwaliteit op alle gebieden. JTV Schilders heeft ruim 85 jaar ervaring in het schildersambacht. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor schilderwerk dat jarenlang meegaat.

Duurzaam: alleen materialen van de hoogste kwaliteit
Netheid: wij dekken alles af en ruimen na afloop op
Snelheid: onze vaklieden werken soepel samen en zijn flexibel
Betaalbaar: onze moderne methoden en efficiency scheelt in uw portemonnee
Betrouwbaar: wij komen onze beloften na

Over JTV schilders in IJmuiden

Dankzij het voortdurend streven naar perfectie is JTV Schilders door heel Nederland, en dus ook een schilder in IJmuiden, veelgevraagd. Onze klanten bestaan uit bedrijven, aannemers, bewonersverenigingen en natuurlijk particulieren. Onze werkzaamheden bestaan uit (natuurlijk) schilderen, wanddecoraties en renovatie. JTV Schilders staat op snel tot uw beschikking in IJmuiden. Wij komen onze beloften na en zetten altijd dat stapje extra waar u naar zoekt.

Contact opnemen

Wilt u direct een vrijblijvende offerte ontvangen voor een schildersklus in IJmuiden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op