Trap laten schilderen? Dan bent u op zoek naar een erkend schildersbedrijf.  Wij van JTV Schilders zorgen ervoor dat uw trap weer een frisse opknapbeurt krijgt

Neem direct contact met ons op
Garantie

Wat kost een trap laten schilderen?

De kosten voor een trap laten schilderen kunnen natuurlijk verschillen. Bij de ene trap is meer werk nodig dan de andere. Hierdoor kunnen de prijzen afwijken. Om toch een indicatie te krijgen wat het voor u ongeveer gaat kosten, kunt u het beste een vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. In de mail kunt u vervolgens wat foto’s meesturen, zodat wij een goed beeld krijgen van de werkzaamheden die verricht moeten worden. Op deze manier kunnen wij de prijs beter voor u vaststellen.

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op