Schilderwerk laten aanbrengen in uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij JTV Schilders aan het juiste adres. Wij zijn een vakbekwaam en erkend schildersbedrijf en leveren dan ook alleen de beste kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Waarom kiezen voor schilderwerk?

U heeft net uw huis laten afwerken met stucwerk en de wanden zijn nu strak, wit en kaal. Schilderwerk is dan de perfecte oplossing om uw woning te voorzien van een kleur die past bij u interieur. Daarnaast kunt u natuurlijk het plafond, kozijnen, deuren, gevel en de trap ook voorzien van schilderwerk. Het voordeel hiervan is dat het lang mee gaat en vrijwel onderhoudsvrij is. Indien u te maken heeft met houtrot zijn wij ook uw partner.

Neem direct contact met ons op
wat kost schilderwerk
Garantie

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor het aanbrengen van schilderwerk zijn per project verschillend. De prijs wordt namelijk bepaald aan de hand van een aantal factoren. Hierbij moet u onder andere denken aan het aantal vierkante meters. Is het een woning of bedrijfspand? De tijd die we nodig hebben om een woning of bedrijfspand te schilderen verschilt natuurlijk van elkaar wat voor een verschil in de kosten zorgt. Kortom, voor een prijs op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we de prijs voor het schilderwerk nauwkeurig in kaart kunnen brengen.

9% BTW regeling op schilderwerk

Bovendien profiteert uw van een voordelige regeling voor het schilderen van gevels. De Europese Unie heeft namelijk bepaald dat de BTW voor het schilderen van gevels 9% mag zijn. Let op. dit geldt alleen voor woningen die ouder dan 2 jaar zijn.

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op