Schildersbedrijf in Bussum nodig? Dan wilt u natuurlijk een hoogstaand en betaalbaar resultaat, plus garanties. U hoeft niet verder te zoeken. Wij zijn namelijk de gespecialiseerde vakschilder van de regio. JTV Schilders vervult al uw wensen! JTV Schilders is een erkend schildersbedrijf en wordt gerekend tot één van de beste schildersbedrijven van Nederland. Het vakmanschap van JTV Schilders is officieel BS Erkend.

Mogelijkheden voor schilderwerk in Bussum

Particulier of bedrijfsmatig, wij verzorgen uw schilderwerk in Bussum. Van wanddecoratie tot renovatiewerken. Bij ons is alles mogelijk. U zult dan ook versteld staan van het kwaliteitsverschil tussen ons schilderwerk en die van andere bedrijven. Geef uw schilderklus aan JTV Schilders, dan geniet u ook binnenkort van een mooi geschilderde voordeur of een prachtige geschilderde keuken.

Volledige garantie bij Schildersbedrijf Bussum

Bij JTV Schilders ontvangt u zelfs een 4 jaar durende garantie op al onze diensten. JTV Schilders staat voor duurzaam, netjes, snel, gespecialiseerd, betrouwbaar, garantie, betaalbaar en professioneel schilderwerk. Wij zijn de beste keuze wanneer u op zoek bent naar een schildersbedrijf in Bussum. Als vakkundige partner voor al uw schilderwerk zijn wij aangesloten bij het keurmerk van schilderend Nederland. BS staat voor de Betere Schilder en is een keurmerk met strenge toelatingseisen en geeft opdrachtgevers de garantie dat zij gekozen hebben voor een écht vakbedrijf.

Neem direct contact met ons op
Mentaliteit

Waarom JTV Schilders?

De Volendamse arbeidersmentaliteit kenmerkt zich door het harde werken en het leveren van kwaliteit op alle gebieden. JTV Schilders heeft ruim 85 jaar ervaring in het schildersambacht. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een fraai resultaat dat jarenlang meegaat.

  • Duurzaam: alleen materialen van de hoogste kwaliteit
  • Netheid: wij dekken alles af en ruimen na afloop op
  • Snelheid: onze vaklieden werken soepel samen en zijn flexibel
  • Mogelijkheden: kalkverf, glasweefselbehang en restauratie
  • Betaalbaar: onze moderne methoden en efficiency scheelt in uw portemonnee
  • Betrouwbaar: wij komen onze beloften na

Werkzaamheden schildersbedrijf Bussum

Dankzij het voortdurend streven naar perfectie is JTV Schildersbedrijf door heel Nederland veelgevraagd. JTV Schilders werken binnen- en buiten Bussum voor bedrijven, aannemers, bewonersverenigingen en natuurlijk particulieren. Onze werkzaamheden bestaan uit schilderen, wanddecoraties en renovatie. JTV Schilders staat tot uw beschikking in regio Noord-Holland. Bijvoorbeeld ons schildersproject  op het Rokin in Amsterdam. Dit is een unieke opdracht die wij voor een klant hebben mogen realiseren. En zo zijn er nog tal van projecten geweest die wij als schildersbedrijf in Bussum tot een succes hebben weten te brengen. Dit komt omdat, wij altijd onze beloften nakomen en zetten altijd dat stapje extra waar u naar zoekt. Inmiddels zijn wij ook gespecialiseerd in kalkverf  en glasvezelbehang. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op