Wilt u de gevel laten schilderen van uw woning? Bij JTV Schilders zorgen we ervoor dat uw gevel er weer stralend uit ziet. Het is tenslotte het aanzicht van uw woning.

Neem direct contact met ons op
Garantie

Wat kost het laten schilderen van de gevel?

Om te beginnen is het schilderen van een gevel een klus die duurder is als het schilderen van de voordeur. Dit komt, omdat er met een steiger gewerkt moet worden en sommige delen van het huis zijn moeilijker te bereiken. Daarnaast is de ene gevel de ander natuurlijk niet. Hierdoor is het lastig om vooraf te zeggen wat de totale kosten zullen zijn. U kunt dan het beste even contact met ons opnemen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Het beste kunt u gelijk wat foto’s van uw gevel meesturen. Zo kunnen wij een goed beeld krijgen en de prijs beter bepalen.

9% BTW Regeling

Bovendien profiteert uw van een voordelige regeling voor het schilderen van gevels. De Europese Unie heeft namelijk bepaald dat de BTW voor het schilderen van gevels 9% mag zijn. Dit geldt overigens alleen voor woningen die ouder dan 2 jaar zijn.

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op