Glasvliesbehang laten aanbrengen? Wij van JTV Schilders hebben ons de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot specialisten in het aanbrengen van glasvliesbehang. Wij hebben grote ervaring met het aanbrengen van deze soort behang in nieuwbouw, kantoren, ziekenhuizen en natuurlijk particulieren. Dit kunt u terugzien in onze gerealiseerde projecten. Kortom, met onze schilders haalt u echte vaklieden in huis.

Glasvliesbehang eigenschappen

Glasvezelbehang is een behang dat geweven is van kleine glasweefseldraadjes. Het glasvlies is verkrijgbaar in verschillende structuren en kan geschilderd worden in diverse kleuren of dessins. Het is een perfecte overschilderbare ondergrond voor latex. De glasvezels maken het behang zeer sterk en duurzaam, wat zeer nuttig en praktisch is voor toepassingen waar behang tegen een stootje moet kunnen. Het hoeft niet verwijderd te worden als er een nieuwe behanglaag over aangebracht zou worden.

Neem direct contact met ons op
glasvliesbehang
Garantie

Wat kost glasvliesbehang?

Natuurlijk is elke woning of kantoorgebouw anders. Door ons vakmanschap en onze efficiënte werkmethoden is het mogelijk om de werkzaamheden tegen betaalbare tarieven aan te bieden. JTV Schilders staat namelijk voor netjes, snel en betaalbaar. Op ons werk wordt zelfs een garantie van vier jaar geleverd. Voor verdere informatie over prijzen en beschikbaarheid raden wij u aan om even vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een offerte. Dit kunt u ook direct doen door ons te bellen op 0299-351801 of 06-53641431. Een belangrijk voordeel is wel, dat op al het schilderwerk een BTW tarief van 9% wordt geleverd. Dit scheelt een hoop in de kosten. Meer daarover leest u hier.

Voordelen van glasvlies

Het kent ook vele andere voordelen. Een van de toepassingen is om zeer dun glasvliesbehang te gebruiken voor het restaureren van oude plafonds die kleine scheurtjes bevatten. Het is daarom ook perfect voor ‘werkende’ muren, of wanden uit de nieuwbouw. Bovendien is deze soort vliesbehang brandvertragend of vlam vertragend. Behalve dat het dus zeer veel voordelen heeft, is het ook bijzonder fraai!

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op