Schildersbedrijf in Hoorn nodig? Dan bent u bij JTV Schilders aan het juiste adres. Ook wilt u natuurlijk een hoogstaand en betaalbaar resultaat plus garanties. Wij zijn namelijk de gespecialiseerde vakschilder van de regio. JTV Schilders vervult al uw wensen! JTV Schilders is een erkend schildersbedrijf en wordt gerekend tot één van de beste schildersbedrijven van Nederland. Het vakmanschap van JTV Schilders is officieel BS Erkend.

Neem direct contact met ons op
Mentaliteit

Mentaliteit

De Volendamse arbeidersmentaliteit kenmerkt zich door het harde werken en het leveren van kwaliteit op alle gebieden. JTV Schilders heeft ruim 85 jaar ervaring in het schildersambacht. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een fraai resultaat dat jarenlang meegaat.

– Duurzaam: alleen materialen van de hoogste kwaliteit
– Netheid: wij dekken alles af en ruimen na afloop op
– Snelheid: onze vaklieden werken soepel samen en zijn flexibel
– Mogelijkheden: kalkverf, glasweefselbehang en restauratie
– Betaalbaar: onze moderne methoden en efficiency scheelt in uw portemonnee
– Betrouwbaar: wij komen onze beloften na

Werkzaamheden: Schildersbedrijf Hoorn

Dankzij het voortdurend streven naar perfectie is JTV Schilders door heel Nederland -en dus ook Hoorn- veelgevraagd. JTV Schildersbedrijf werken binnen- en buiten Hoorn voor bedrijven, aannemers, bewonersverenigingen en natuurlijk particulieren. Onze werkzaamheden bestaan uit (natuurlijk) schilderen, wanddecoraties en renovatie. JTV Schilders staat op snel tot uw beschikking in Hoorn. JTV Schilders: de betaalbare kwaliteitsschilder! Wij komen onze beloften na en zetten altijd dat stapje extra waar u naar zoekt. Inmiddels zijn wij tevens gespecialiseerd in kalkverf en glasvezelbehang. Neem nu vrijblijvend contact met ons op! Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op