Uw huis laten schilderen? Dan wilt u natuurlijk dat uw woning er netjes uit komt te zien. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat het laten schilderen van uw huis wordt uitgevoerd door een vakkundig bedrijf. Bij JTV Schilders uit Volendam bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een officieel BS schildersbedrijf. Wij nemen alle zorgen voor u uit handen.

Neem direct contact met ons op
schildersbedrijf_enkhuizen
Garantie

Wat kost het laten schilderen van een huis?

De kosten voor het laten schilderen van een huis zijn 3000 euro. Echter, zijn dit wel gemiddelde kosten op basis van onze ervaring. Elke woning of pand is natuurlijk verschillend. Hierdoor blijft het lastig om de prijs van tevoren vast te stellen. Door eerst even de klus te bekijken kunnen we beter inschatten wat de kosten voor uw wensen zijn. Wilt u alleen binnen schilderwerk? Of binnen en buiten? De kosten voor binnen schilderwerk zijn bijvoorbeeld weer goedkoper dan buiten schilderwerk. Dit komt door de speciale verf die we moeten gebruiken. Zo blijft het eindresultaat er voor een lange tijd goed uitzien. Om de kosten exact voor uw wensen te bepalen is het verstandig om even vrijblijvend contact met ons op te nemen. Zo kunnen we de prijs voor u op maat vaststellen.

9% BTW Regeling

Bovendien profiteert uw van een voordelige regeling voor het schilderen van een huis. De Europese Unie heeft namelijk bepaald dat de BTW voor het schilderen van een huis 9% mag zijn. Dit geldt overigens alleen voor woningen die ouder dan 2 jaar zijn. U kunt op het schilderwerk dus flink besparen. Lees meer informatie over op de pagina over de 9% BTW-regeling voor het laten schilderen van een woning.

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op