Schildersbedrijf in Hilversum nodig? Dan wilt u natuurlijk een hoogstaand en betaalbaar resultaat, plus garanties. Gelukkig hoeft u hoeft niet verder te zoeken. Wij zijn namelijk de gespecialiseerde vakschilder in de regio. JTV Schilders vervult al uw wensen! Wij zijn  een erkend schildersbedrijf en wij worden gerekend tot één van de beste schildersbedrijven van Nederland. Het vakmanschap van JTV Schilders is officieel BS Erkend.

Onze werkzaamheden

Dankzij het voortdurend streven naar perfectie is JTV Schilders door heel Nederland, en dus ook Hilversum, veelgevraagd. JTV Schildersbedrijf werken binnen- en buiten Hilversum voor bedrijven, aannemers, bewonersverenigingen en natuurlijk particulieren. Onze werkzaamheden bestaan uit niet alleen uit schilderen, maar u kunt ook bij ons terecht voor wanddecoraties en renovaties van kwaliteit. JTV Schilders staat op snel tot uw beschikking in Hilversum. JTV Schilders: de betaalbare kwaliteitsschilder! Wij komen onze beloften na en zetten altijd dat stapje extra waar u naar zoekt. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in kalkverf en glasvezelbehang. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Neem direct contact met ons op
schildersbedrijf_hilversum
Schilder_hilversum
Mentaliteit

Schildersbedrijf Hilversum: onze kenmerken

Onze arbeidersmentaliteit kenmerkt zich door het harde werken en het leveren van kwaliteit op onze werkgebieden. JTV Schilders heeft ruim 85 jaar ervaring in het schildersambacht. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een fraai resultaat dat jarenlang meegaat en waar u het ultieme plezier van zal beleven.

Duurzaam: alleen materialen van de hoogste kwaliteit
Netheid: wij dekken alles af en ruimen na afloop netjes op
Snelheid: onze vaklieden werken goed samen en zijn flexibel
Mogelijkheden: specialisten in het gebruik van kalkverf, glasweefselbehang en restauratie uitvoeringen
Betaalbaar: onze moderne methoden en efficiency scheelt in uw uitgaven
Betrouwbaar: wij komen onze beloften na

Schilder Hilversum: Wat zijn de kosten?

De kosten om ons als schildersbedrijf in Hilversum in te huren zijn verschillend. Dit komt, omdat de kosten van verschillende factoren afhangen. Wilt u één wand laten schilderen? De hele benedenverdieping? Of de gele woning inclusief buitenboel? Om een prijs op maat te kunnen maken, kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierdoor krijgen we een beter beeld van uw situatie en kunnen we gericht een prijs voor u maken.

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op