Glasvezelbehang

Vrijblijvende offerte

Glasvezelbehang is een vrij nieuw behangsoort. De meeste soorten behangwerk worden gemaakt van papier. Glasvezel wordt echter gemaakt van fijne glasvezels. Tijdens de productie van glasvezelbehang worden de glasvezels samengeperst tot dat het gaas heel sterk wordt. Het voordeel van dit sterke gaas is dat je er verdikkingen op aan kunt laten brengen. Hierdoor is het mogelijk om een mooie structuur in het behangwerk te laten aan brengen. Denk bijvoorbeeld aan een ruitstructuur of visgraatstructuur. Het voordeel van glasvezelbehang als eind product is dat het altijd in het wit geleverd wordt. Dit betekent dat het behang in elke gewenste kleur kunt laten schilderen.

glasvezelbehang

Glasvezelbehang laten aanbrengen

Glasvezelbehang laten aanbrengen kan dus in diverse soorten structuren in kleuren. Het is ook ideaal gebruiken bij het repareren van beschadigde wanden. Door onze ervaring bij JTV Schilders hebben wij deze werkzaamheden al bij meerdere projecten mogen uitvoeren als nieuwbouw, kantoren en particulieren. Ook wanneer je een materiaal zoekt dat geluiddempend is, is glasvezelbehang ideaal om aan te laten brengen. Het behangwerk wordt dan in een dikkere vorm aangeleverd. Zo hebben uw buren geen last van geluiden uit uw woning. Een ander voordeel is dat het niet of nauwelijks zal branden. Helemaal niet wanneer je het combineert met gipsplaten. Kortom, glasvezelbehang heeft diverse soorten voordelen.

Wat kost glasvezelbehang?

Natuurlijk is elke woning of kantoorgebouw anders. Door ons vakmanschap en onze efficiënte werkmethoden is het mogelijk om de werkzaamheden tegen betaalbare tarieven aan te bieden. JTV Schilders staat namelijk voor netjes, snel en betaalbaar. Op ons werk wordt zelfs een garantie van vier jaar geleverd. Voor verdere informatie over prijzen en beschikbaarheid raden wij u aan om even vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een offerte.

Kies voor vakmanschap uit Volendam

Bent u dus op zoek naar een bedrijf die op een professionele manier glasvezelbehang kan aanbrengen? Dan bent u bij JTV Schilders aan het juiste adres. Ons vakmanschap is namelijk officieel BS Erkend. Laat uw woning of kantoorgebouw onder handen nemen door een schildersbedrijf uit Volendam wat garant staat voor kwaliteit. U kunt ons direct bereiken via 0299-351801 of 06-53641431.