Zomerschilder nodig? Dan bent u bij JTV Schilders aan het juiste adres. Wij zijn een erkend schildersbedrijf uit Volendam dat diverse diensten uitvoert door het hele land. Bent u benieuwd welke werkzaamheden wij als zomerschilder voor u kunnen uitvoeren? Leest u dan gerust verder.

Werkzaamheden van een zomerschilder

Om onze werkzaamheden het hele jaar door uit te kunnen voeren plannen wij ons werk in de zomer en in de winter in. In de winter bijvoorbeeld  voeren wij vaak  binnen diverse werkzaamheden uit, omdat het weer dan koud en vaak slechter is om verf te drogen. Verf moet namelijk al gauw een week drogen, voordat de 2e laag erover heen kan. Tijdens de zomer voeren wij dan ook andere werkzaamheden uit. Deze werkzaamheden worden voornamelijk buiten gedaan, omdat de temperatuur tijdens de zomer heel gunstig is om de verf te laten drogen. Het gaat dan voornamelijk om de volgende werkzaamheden

  • Gevel schilderen
  • Keuken schilderen
  • Kozijnen schilderen
  • Trap schilderen

Neem direct contact met ons op
houtsanering
zomerschilder
Garantie

Kosten voor een zomerschilder

De kosten voor een zomerschilder is een heel groot begrip. De kosten per dienst van ons als zomerschilder verschillen natuurlijk van elkaar. Het is daarom verstandig om vrijblijvend even contact met ons op te nemen via onderstaand contactformulier. Aan de hand van uw informatie kunnen wij vervolgens een offerte opmaken, zodat u de kosten voor een zomer schilder rustig kunt bekijken en overleggen.

Zomerschilder inhuren?

Heeft u besloten bepaalde werkzaamheden tijdens de zomermaanden uit te laten voeren? En wilt u daarvoor een vakkundig schildersbedrijf voor inhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons staat kwaliteit natuurlijk te allen tijde voorop. Wilt u direct vakkundig advies over de voorwaarden? Bel ons dan vrijblijvend op 0299-351801 of 06-53641431. Wij staan u graag te woord.

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op