Behangwerk wilt u natuurlijk vakkundig laten aanbrengen. Bij JTV Schilders uit Volendam bent u aan het juiste adres. Dagelijks voeren wij diverse behangwerk projecten uit door heel Nederland.

Behangwerk mogelijkheden

Behangwerk is in 2 manieren mogelijk. U kunt zelf uw behang kiezen en door ons vakkundig laten aanbrengen. Of u kiest voor glasvezelbehang. Dit is een nieuwe behangsoort die het uiterlijk heeft van een soort visgraatstructuur. Glasvezelbehang wordt altijd als eindproduct in het wit geleverd. Dit kunt in elke gewenste kleur door ons laten overschilderen.

Stappenplan voor het beste resultaat

Om het nieuwe behang het beste tot zijn recht te laten komen, werken wij altijd via op de volgende manier:

We beginnen met het verwijderen van al het oude behangwerk. Dit doen wij door het behang eraf te halen door middel van een stoomapparaat. Daarna maken wij de muur weer gereed voor nieuwe behang. Het kan namelijk zijn dat er kleine beschadigingen in de muur zitten. Deze repareren wij dan eerst voor dat er behangen wordt. Vervolgens worden alle wanden zorgvuldig geschuurd en als laatste wordt het nieuwe behang op alle wanden aangebracht.

Neem direct contact met ons op
Garantie

Wat kost behangwerk?

De kosten voor het laten aanbrengen van behang zijn per project verschillend. De kosten die gemaakt worden hangen natuurlijk volledig af van het aantal vierkante meters. Wilt u een prijs op maat ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op