Voordeur laten schilderen? Dan bent u bij JTV Schilders aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundig bedrijf afkomstig uit Volendam. In de afgelopen jaren hebben wij al veel projecten mogen uitvoeren voor een variërend aantal klanten. Van het schilderen van voordeuren bij kleine projecten, tot het volledig schilderen van een kerk. Kortom, voor het laten schilderen van uw voordeur moet u bij ons zijn.

Neem direct contact met ons op
Garantie

De kosten voor het laten schilderen van uw voordeur

De kosten voor het schilderen van deuren liggen gemiddeld tussen de €100 en €150. Echter, kunnen we het bedrag vanaf dit punt niet volledig vaststellen. Elke deur is natuurlijk anders en is in een andere conditie.

9% BTW Regeling

Bovendien profiteert uw van een voordelige regeling voor het schilderen van voordeuren. De Europese Unie heeft namelijk bepaald dat de BTW voor het schilderen van deuren 9% mag zijn. Dit geldt overigens alleen voor woningen die ouder dan 2 jaar zijn. U kunt op het schilderwerk dus flink besparen. Lees hier verder over deze 9% BTW-regeling.

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op