Kozijnen laten schilderen? Dan bent u bij JTV Schilders uit Volendam aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een onderscheidend schildersbedrijf. In onze geschiedenis hebben wij al diverse projecten voor onze klanten mogen uitvoeren. Van het schilderen van kozijnen tot het volledig renoveren en schilderen van een van de bekendste hotels uit Volendam. Wilt u meer informatie over onze expertise en garantie? Lees dan verder.

Neem direct contact met ons op
Garantie

Hoe gaan wij te werk?

We kijken altijd eerst naar de staat van uw kozijnen. Het kan soms zijn dat het hou in de loop van tijd is gaan rotten en dus aan vervanging toe is. Vervolgens schuren wij de kozijnen, zodat al het oude schilderwerk verwijderd is. Vervolgens schilderen wij de kozijnen in de door u gewenste kleur. Bent u nog niet zeker van de juiste kleur? Dan kunnen wij u daarbij helpen.

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op