Houtsanering laten uitvoeren om houtrot te verwijderen? Dan bent u bij JTV Schilders aan het juiste adres. Wij zijn een erkend schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in alle categorie├źn van een schildersbedrijf. Waaronder dus ook het verwijderen van rottend hout in kozijnen. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Waarom houtsanering?

Houtrot is een vervelend probleem dat direct opgelost dient te worden. Het is natuurlijk niet zo dat dit, na het ontdekken ervan, meteen moet worden opgelost, maar wel binnen een snelle periode. Houtrot kan er namelijk voor zorgen dat dit verder gaat in het hout, waardoor meerdere delen van het hout last krijgen van houtrot.

Neem direct contact met ons op
houtsanering
schilder castricum
Garantie

Hoe wordt houtrot opgelost?

Om houtsanering uit te kunnen voeren, moet eerst het hout grondig worden onderzocht. Dit gebeurt door middel van het meten van de vochtpercentages. Naar aanleiding van dit onderzoek gaan wij gericht aan de slag. We zullen de onderdelen met het houtrot vervangen door hout dat weer een nette uitstraling en een lange levensduur heeft.

Houtsanering offerte aanvragen?

Wilt u direct afrekenen met houtrot? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor houtsaneringwerkzaamheden. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@jtvschilders.nl of te bellen naar 0299-351801.

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op