Renovatie schilder nodig? Dan bent u bij JTV Schilders aan juiste adres. Wij begrijpen dat u dan natuurlijk op zoek bent naar een hoogstaand, betaalbaar resultaat met extra garanties. JTV Schilders is dé schilder gespecialiseerd in renovatiewerk en aangesloten bij de BS (Betere Schilders), waardoor wij u jarenlange garantie kunnen afgeven op ons schilderwerken als erkend schildersbedrijf. Dat betekent gegarandeerde kwaliteit op de werkzaamheden van uw renovatie schilder.

Waarom JTV Schilders?

Onze arbeidersmentaliteit kenmerkt zich door het harde werken en het leveren van kwaliteit op alle gebieden. JTV Schilders heeft al meer dan 85 jaar ervaring in het renoveren van schilderwerk. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een fraai resultaat dat weer jarenlang meegaat.

Neem direct contact met ons op
schilder den helder
huisschilder
Garantie

De kenmerken van een vakbekwame renovatie schilder

  • Duurzaam: alleen materialen van de hoogste kwaliteit
  • Netheid: wij dekken alles af en ruimen na afloop op
  • Snelheid: onze vaklieden werken soepel samen en zijn flexibel
  • Mogelijkheden: kalkverf, glasweefselbehang en restauratie
  • Betaalbaar: onze moderne methoden en efficiency scheelt in uw portemonnee
  • Betrouwbaar: wij komen onze beloften na

Wat kost een renovatie schilder?

De kosten om ons als renovatie schilder in te huren zijn verschillend. Dit komt, omdat de kosten van verschillende factoren afhangen. Wilt u één wand laten schilderen? De hele benedenverdieping? Of de gele woning inclusief de buitenboel? Om een prijs op maat te kunnen maken, kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierdoor krijgen we een goed beeld van uw wensen en kunnen we gericht een prijs voor u maken.

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op