Keuken laten schilderen? Dan bent u bij JTV Schilders aan het juiste adres. Wij zijn een toonaangevend schildersbedrijf uit Volendam, dat al diverse projecten heeft mogen uitvoeren. Bent u benieuwd naar onze voordelen, prijzen en voorwaarden? Lees dan gerust verder.

Neem direct contact met ons op
Garantie

Garantie op het schilderwerk van uw keuken

Wij van JTV Schilders mogen ons een erkend schildersbedrijf noemen, omdat we aangesloten zijn bij de kwaliteitsorganisatie Betere Schilder. Zo heeft u altijd de zekerheid wij wij een betrouwbaar schildersbedrijf zijn die het schilderwerk aan uw keuken in top kwaliteit afleveren. Daarnaast heeft u bij ons altijd garantie op het schildwerk. U krijgt bij ons 4 jaar garantie op binnenschilderwerk, afhankelijk van het gebruikte verfsysteem.

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op