Schilder in Huizen nodig? Dan wilt u natuurlijk een hoogstaand en betaalbaar resultaat, plus garanties. U hoeft niet verder te zoeken. Wij zijn namelijk de gespecialiseerde vakschilder van de regio. JTV Schilders vervult al uw wensen! JTV Schilders is een erkend schildersbedrijf en wordt gerekend tot één van de beste schildersbedrijven uit Volendam. Het vakmanschap van JTV Schilders is officieel BS Erkend.

Onze diensten

Bij JTV Schilders kunt u terecht voor vele diensten. Deze bestaan voornamelijk uit:

Neem direct contact met ons op
schildersbedrijf_enkhuizen
Mentaliteit

Mentaliteit

De Volendamse arbeidersmentaliteit kenmerkt zich door het harde werken en het leveren van kwaliteit op alle gebieden. JTV Schilders heeft ruim 85 jaar ervaring in het schildersambacht. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een fraai resultaat dat jarenlang meegaat.

Duurzaam: alleen materialen van de hoogste kwaliteit
Netheid: wij dekken alles af en ruimen na afloop op
Snelheid: onze vaklieden werken soepel samen en zijn flexibel
Mogelijkheden: kalkverf, glasweefselbehang en restauratie
Betaalbaar: onze moderne methoden en efficiency scheelt in uw portemonnee
Betrouwbaar: wij komen onze beloften na

Werkzaamheden

Wij doen meer dan alleen uw woning schilderen. Dankzij het voortdurend streven naar perfectie is JTV Schilders door heel Nederland veelgevraagd. JTV Schilders werken binnen- en buiten Huizen voor bedrijven, aannemers, bewonersverenigingen en natuurlijk particulieren. Onze werkzaamheden bestaan uit (natuurlijk) schilderen, wanddecoraties en renovatie. JTV Schilders: de betaalbare kwaliteitsschilder! Wij komen onze beloften na en zetten altijd dat stapje extra waar u naar zoekt. Inmiddels zijn wij ook gespecialiseerd in kalkverf en glasweefselbehang. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op