Kozijnen laten schilderen

Vrijblijvende offerte

Uw kozijnen laten schilderen? Dan bent u bij JTV Schilders uit Volendam aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een onderscheidend schildersbedrijf. In onze geschiedenis hebben wij al diverse projecten voor onze klanten mogen uitvoeren. Van het schilderen van kozijnen tot het volledig renoveren en schilderen van een van de bekendste hotels uit Volendam. Wilt u meer informatie over onze expertise en garantie? Lees dan verder.

Kozijnen die zijn geschilderd voor het museum in Volendam

Hoe gaan wij te werk?

We kijken altijd eerst naar de staat van uw kozijnen. Het kan soms zijn dat het hou in de loop van tijd is gaan rotten en dus aan vervanging toe is. Vervolgens schuren wij de kozijnen, zodat al het oude schilderwerk verwijderd is. Vervolgens schilderen wij de kozijnen in de door u gewenste kleur. Bent u nog niet zeker van de juiste kleur? Dan kunnen wij u daarbij helpen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het schilderen van uw kozijnen

Bent u overtuigd van ons vakmanschap? En wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kun u telefonisch doen via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een mail te sturen naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met uw op om een offerte op te stellen voor het schilderen van uw kozijnen.