Gevel laten schilderen

Vrijblijvende offerte

Wilt u de gevel laten schilderen van uw woning? Bij JTV Schilders zorgen we ervoor dat uw gevel er weer stralend uit ziet. Het is tenslotte het aanzicht van uw woning.

Gevel schilderen voor een project in Volendam

Wat kost het laten schilderen van de gevel?

Om te beginnen is het schilderen van een gevel een klus die duurder is als het schilderen van de voordeur. Dit komt, omdat er met een steiger gewerkt moet worden en sommige delen van het huis zijn moeilijker te bereiken. Daarnaast is de ene gevel de ander natuurlijk niet. Hierdoor is het lastig om vooraf te zeggen wat de totale kosten zullen zijn. U kunt dan het beste even contact met ons opnemen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Het beste kunt u gelijk wat foto’s van uw gevel meesturen. Zo kunnen wij een goed beeld krijgen en de prijs beter bepalen.

9% BTW Regeling

Bovendien profiteert uw van een voordelige regeling voor het schilderen van gevels. De Europese Unie heeft namelijk bepaald dat de BTW voor het schilderen van gevels 9% mag zijn. Dit geldt overigens alleen voor woningen die ouder dan 2 jaar zijn. U kunt op het schilderwerk dus flink besparen. Lees hier verder over deze 9% BTW-regeling.

Laat uw gevel schilderen voor een erkend schildersbedrijf

Wij kunnen ons onderscheiden van de concurrentie, omdat wij een erkend schildersbedrijf zijn. Dit betekent dat wij een onafhankelijk keurmerk mogen dragen en daarbij tot een groep van erkende schilders horen. Dit betekent dat het schilderwerk aan uw woning altijd tot in de perfecte details wordt afgeleverd. Neem dan ook contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dit kan ook direct via 0299-351801 of 06-53641431.