Dan bent u bij JTV Schilders aan het juiste adres. Wij zijn een erkend schildersbedrijf uit Volendam dat diverse werkzaamheden uitvoert door heel Nederland. Bent u benieuwd welke diensten wij als winterschilder voor u kunnen uitvoeren? Lees dan gerust verder.

Werkzaamheden

Om onze werkzaamheden het hele jaar door uit te kunnen voeren plannen wij ons werk in de zomer en in de winter in. In de zomer voeren wij vaak buiten schilderswerkzaamheden uit, omdat het weer dan gunstiger is. Verf moet al gauw een week drogen, voordat de 2e laag erover heen kan. Het is natuurlijk logisch dat dit dan in de zomer wordt uitgevoerd en niet in de winter. Tijdens de winter voeren wij andere werkzaamheden  uit. Deze werkzaamheden worden voornamelijk binnen gedaan, omdat de binnentemperatuur er vervolgens voor zorgt dat alles goed droogt. Het gaat dan voornamelijk om de volgende werkzaamheden

Neem direct contact met ons op
werkzaamheden_schilder_in_heemskerk
huisschilder
Garantie

Winterschilder kosten

De kosten voor een winterschilder is een groot begrip. De kosten per dienst van ons als winterschilder verschillen natuurlijk van elkaar. Het is daarom verstandig om vrijblijvend even contact met ons op te nemen via onderstaand contactformulier. Aan de hand van uw informatie kunnen wij vervolgens een offerte opmaken, zodat u de kosten voor een winterschilder rustig kunt bekijken en overleggen.

Winterschilder inhuren?

Heeft u besloten bepaalde werkzaamheden tijdens de winter uit te laten voeren? En wilt u daarvoor een vakkundig schildersbedrijf voor inhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons staat kwaliteit natuurlijk te allen tijde voorop. Wilt u direct vakkundig advies over de voorwaarden? Bel ons dan vrijblijvend op 0299-351801 of 06-53641431. Wij staan u graag te woord.

Neem direct contact met ons op
vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag in contact komen met ons om een offerte te laten maken? Dat kan natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0299 351 801 of 06 53 64 14 31. Of stuur een mail naar info@jtvschilders.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een offerte te maken voor het laten schilderen van uw keuken.

Neem direct contact met ons op