Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een fraai resultaat dat jaren meegaat

Glasvezelbehang

JTV Schilders heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot specialist in het aanbrengen van glasvezelbehang. Wij hebben grote ervaring met nieuwbouw, kantoren , ziekenhuizen en natuurlijk particulieren. Met onze schilders haalt u echte vaklieden voor een scherpe prijs in huis.

Sterk en duurzaam

Glasvezelbehang is een behang, geweven van kleine glasweefseldraadjes. Het glasvezel is verkrijgbaar in verschillende structuren en kan geschilderd worden in diverse kleuren of dessins. Het is een perfecte overschilderbare ondergrond voor latex. De glasvezels maken het behang zeer sterk en duurzaam, wat zeer nuttig en praktisch is voor toepassingen waar behang tegen een stootje moet kunnen. Het hoeft niet verwijderd te worden als er een nieuwe behanglaag over aangebracht zou worden.

Het kent vele andere voordelen. Een van de toepassingen is om zeer dun glasvezelbehang te gebruiken voor het restaureren van oude plafonds(met kleine scheurtjes). Het is daarom ook perfect voor ‘werkende’ muren, of wanden uit de nieuwbouw. Bovendien is deze soort vliesbehang brandvertragend of vlamvertragend. Behalve dat het dus zeer veel voordelen heeft, is het ook bijzonder fraai! Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.