Houtsanering

Vrijblijvende offerte

Heeft u last van houtrot in uw kozijnen of deuren? Dan bent u bij JTV Schilders aan het juiste adres. Wij zijn een erkend schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in alle categorieën van een schildersbedrijf. Waaronder dus ook houtsanering.

houtsanering

Waarom houtsanering?

Houtrot is een vervelend probleem dat direct opgelost dient te worden. Het is natuurlijk niet zo dat dit, na het ontdekken ervan, meteen moet worden opgelost, maar wel binnen een snelle periode. Houtrot kan er namelijk voor zorgen dat dit verder gaat in het hout, waardoor meerdere delen van het hout last krijgen van houtrot.

Hoe wordt houtrot opgelost?

Om houtsanering uit te kunnen voeren, moet eerst het hout grondig worden onderzocht. Dit gebeurt door middel van het meten van de vochtpercentages. Naar aanleiding van dit onderzoek gaan wij gericht aan de slag. We zullen de onderdelen met het houtrot vervangen door hout dat weer een nette uitstraling en een lange levensduur heeft.

Houtsanering offerte aanvragen?

Wilt u direct afrekenen met houtrot? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor houtsaneringwerkzaamheden. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@jtvschilders.nl of te bellen naar 0299-351801.