Schildersbedrijf Amsterdam

Vrijblijvende offerte

U zoekt een schildersbedrijf in Amsterdam? Dan wilt u natuurlijk een hoogstaand en betaalbaar resultaat, plus garanties. U hoeft niet verder te zoeken. Wij zijn namelijk de gespecialiseerde vakschilder van de regio. JTV Schilders vervult al uw wensen! JTV Schilders is een erkend schildersbedrijf en wordt gerekend tot één van de beste schildersbedrijven van Nederland. Het vakmanschap van JTV Schilders is officieel BS Erkend.

Schildersbedrijf Amsterdam met de juiste mentaliteit en de beste service

De Volendamse arbeidersmentaliteit kenmerkt zich door het harde werken en het leveren van kwaliteit op alle gebieden. JTV Schilders heeft ruim 85 jaar ervaring in het schildersambacht. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een fraai resultaat dat jarenlang meegaat.

  • Duurzaam: alleen materialen van de hoogste kwaliteit
  • Netheid: wij dekken alles af en ruimen na afloop op
  • Snelheid: onze vaklieden werken soepel samen en zijn flexibel
  • Mogelijkheden: kalkverf, glasweefselbehang en restauratie
  • Betaalbaar: onze moderne methoden en efficiency scheelt in uw portemonnee
  • Betrouwbaar: wij komen onze beloften na

Schilders werkzaamheden in Amsterdam

Dankzij het voortdurend streven naar perfectie is JTV Schildersbedrijf door heel Nederland veelgevraagd. JTV Schilders werken binnen- en buiten Amsterdam voor bedrijven, aannemers, bewonersverenigingen en natuurlijk particulieren. Onze werkzaamheden bestaan uit schilderen, wanddecoraties en renovatie. JTV Schilders staat op snel tot uw beschikking in Amsterdam.  Bijvoorbeeld ons schildersproject  op het Rokin in Amsterdam. Dit is een unieke opdracht die wij voor een klant hebben mogen realiseren. En zo zijn er nog tal van projecten in Amsterdam geweest. Dit komt omdat, wij altijd onze beloften nakomen en zetten altijd dat stapje extra waar u naar zoekt. Inmiddels zijn wij tevens gespecialiseerd in kalkverf  en glasvezelbehang .  Deze manieren van schilderwerk is ideaal om toe te passen in woningen in Amsterdam. Zo behoudt u de oude stijl van vroeger in een gemoderniseerd pand. Neem nu vrijblijvend contact  met ons op!