Zomerschilder

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een zomerschilder? Dan bent u bij JTV Schilders aan het juiste adres. Wij zijn een erkend schildersbedrijf uit Volendam dat diverse diensten uitvoert door het hele land. Bent u benieuwd welke werkzaamheden wij als zomerschilder voor u kunnen uitvoeren? Leest u dan gerust verder.

zomerschilder

 

Werkzaamheden

Om onze werkzaamheden het hele jaar door uit te kunnen voeren plannen wij ons werk in de zomer en in de winter in. In de winter bijvoorbeeld  voeren wij vaak  binnen diverse werkzaamheden uit, omdat het weer dan koud en vaak slechter is om verf te drogen. Verf moet namelijk al gauw een week drogen, voordat de 2e laag erover heen kan. Tijdens de zomer voeren wij dan ook andere werkzaamheden uit. Deze werkzaamheden worden voornamelijk buiten gedaan, omdat de temperatuur tijdens de zomer heel gunstig is om de verf te laten drogen. Het gaat dan voornamelijk om de volgende werkzaamheden

  • Gevel schilderen
  • Keuken schilderen
  • Kozijnen schilderen
  • Trap schilderen

 

Kosten voor een zomerschilder

De kosten voor een zomerschilder is een heel groot begrip. De kosten per dienst van ons als zomerschilder verschillen natuurlijk van elkaar. Het is daarom verstandig om vrijblijvend even contact met ons op te nemen via onderstaand contactformulier. Aan de hand van uw informatie kunnen wij vervolgens een offerte opmaken, zodat u de kosten voor een zomer schilder rustig kunt bekijken en overleggen.

Zomerschilder inhuren?

Heeft u besloten bepaalde werkzaamheden tijdens de zomer maanden uit te laten voeren? En wilt u daarvoor een vakkundig schildersbedrijf voor inhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons staat kwaliteit natuurlijk ten alle tijden voorop. Wilt u direct vakkundig advies over de voorwaarden? Bel ons dan vrijblijvend op 0299-351801 of 06-53641431. Wij staan u graag te woord.